Ευαγγελία Σταυρουλάκη

Η Ευαγγελία Σταυρουλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Απριλίου 1983, κατάγεται από τη Κρήτη και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό  και συγκεκριμένα με το Τae kwon do, συμμετέχοντας σε αγωνιστικούς αγώνες και σε επιδείξεις Poomse έχοντας μαύρη ζώνη (2DAN). 
Σπούδασε και αποφοίτησε  από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  Αθηνών   (ΤΕΦΑΑ) ως  προπονήτρια Taekwondo.
Είναι πιστοποιημένη Personal Trainer και Trx instructor εγγεγραμμένη στην  Trx Suspension Training Hellas. 
Εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε ως βοηθός Πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό και από την European  Lifeguard  Academy. 
Πήρε πιστοποίηση από την Internation Fitness Congress  στην Αθλητριατρική και Τραυματολογία σε χώρους άθλησης. Είναι πιστοποιημένη  από το Ist College στο σεμινάριο Οσφύς- Ώμος-Αυχένας on Hands  από παθολογία ως θεραπεία.
Έχει πιστοποίηση στο Personal training απο τη Πανελλήνια Σύνοδο Φυσικής  Αγωγής και Αθλητισμού Fitness meeting 2013. 
Παρακολούθησε  το σεμινάριο με θέμα personal training, μείωση σωματικού βάρους, αδυνάτισμα και μυϊκή ανάπτυξη, εξελικτική προπόνηση με βάρη από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων και την Πανελλήνια Ένωση Φυσικής Αγωγής  Athens 2015.
Το 2016 παρακολούθησε το σεμινάριο με θέμα “Αυτιστική διαταραχή και άλλες διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές” και το 
σεμινάριο του 6ου Πανελληνίου συνεδρίου Επιστημών Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής.
 
Το 2004 εργάστηκε στο Fitness and Gymnastic ως προπονήτρια Taekwondo σε παιδιά ηλικίας 8-14 ετών.
Το 2005-2007 εργάστηκε στον ποδοσφαιρικό όμιλο Χαϊδαρίου (ΑΟΧ) ασκώντας φυσικοθεραπευτικά καθήκοντα και επίβλεψη αθλητών.
Από το 2010 ως σήμερα εργάζεται ως personal trainer και Trx instructor. 
Από το 2015 ξεκίνησε να  εργάζεται στην Συμμορία του Ήλιου ως Trx instructor  σε ενήλικες και ως γυμνάστρια σε παιδικά τμήματα. 
Από το 2017 ως σήμερα συνεργάζεται με την εταιρεία “ Κιβωτός Παιδικών Υποθέσεων” σε εκπαιδευτικά, γυμναστικά προγράμματα ιδιωτικών και δημοσίων δημοτικών σχολείων της Αττικής καθώς και στο καλοκαιρινό  summer camp του Ιλίου 2017.