Εργαστήριο Θεατρικών Τεχνών

Η Συμμορία του Ήλιου

Έκφραση | Παιχνίδι | Φαντασία | Δημιουργία | Συναισθήματα | Ομαδικότητα | Επικοινωνία

Το Σώμα Επινοεί

Το Σώμα Επινοεί

Ο εργαστηριακός κύκλος θα ξεκινήσει με πολύ αυτοσχεδιασμό, ασκήσεις ψυχο-σωματικής ενεργοποίησης και έκφρασης, εμπιστοσύνης, συγκέντρωσης, ομαδικότητας, ρυθμού, λόγου, συγχρονισμού και σύνδεσης της ομάδας, παιχνίδια, επιτυγχάνοντας έτσι βαθιά σύνδεση με το σώμα, τα συναισθήματά μας, αλλά και τα άλλα μέλη της ομάδας στο «εδώ και τώρα».

Πληροφορίες
Ομάδα Θεατρικής Έκφρασης

Ομάδα Θεατρικής Έκφρασης

απευθύνεται σε ανθρώπους, οι οποίοι θα ήθελαν να βρουν έναν εναλλακτικό τρόπο έκφρασης. Στόχος της ομάδας είναι η έκφραση, η επικοινωνία και η συλλογική δημιουργία σε αυτοτελείς ομάδες, με διαφορετικό θέμα κάθε φορά.

Πληροφορίες
Πρωινή Έκφραση και Απελευθέρωση από το Στρες

Πρωινή Έκφραση και Απελευθέρωση από το Στρες

Στο εργαστήριο έκφρασης και απελευθέρωσης του στρες, αρχικά με λίγη θεωρία και συζήτηση θα κατανοήσουμε πώς το στρες επηρεάζει το νου, τα συναισθήματα και το σώμα μας, και θα γνωρίσουμε βιωματικά βασικά εργαλεία από τεχνικές διαχείρισης του στρες, όπως ασκήσεις αναπνοών, καθοδηγούμενη μυϊκή χαλάρωση αλλά και διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια και ασκήσεις σωματικής έκφρασης, απελευθερώνοντας με την κίνηση το σώμα μας μέσα στο χώρο, εστιάζοντας το νου και τις αισθήσεις μας στο «εδώ και τώρα».

Πληροφορίες
Ιδιαίτερα μαθήματα Έκφρασης μέσω των Τεχνών

Ιδιαίτερα μαθήματα Έκφρασης μέσω των Τεχνών

Τα ιδιαίτερα μαθήματα Έκφρασης απευθύνονται σε ενήλικες, οι οποίοι θα ήθελαν να καλλιεργήσουν τα εκφραστικά τους μέσα είτε για επαγγελματικούς, είτε κοινωνικούς είτε προσωπικούς σκοπούς.

Πληροφορίες