Γυμναστικό παιχνίδι για παιδιά (3-6 ετών)


 Το γυμναστικό παιχνίδι συνδυάζει παιχνίδια ρυθμού, παιχνίδια εμπιστοσύνης και συνεργασίας, κίνησης και φαντασίας. Τα παιχνίδια αναζωογονούν τα παιδιά και απελευθερώνουν την ενέργεια τους. Αυτή η μορφή παιχνιδιών βοηθά τα παιδιά να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, τον συγχρονισμό των κινήσεων τους, και να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Συμβάλει στην σωματική ανάπτυξη του παιδιού. Εξάπτει τη φαντασία και αναπτύσσει την ικανότητα αναπαράστασης, το συμβολισμό και τη μίμηση
Μέσα από το ομαδικό παιχνίδι το παιδί μαθαίνει να λειτουργεί και να συνεργάζεται με άλλους, μαθαίνει τις αξίες της προσφοράς, της πειθαρχίας και του σεβασμό προς την ομάδα. 
Το γυμναστικό παιχνίδι προσφέρει στα παιδιά έναν ευχάριστο τρόπο  ψυχαγωγίας στον ελεύθερό τους χρόνο.
 
Πότε: Κάθε Παρασκευή 17.00-18.00  για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών.
Πού: Στο Χώρο Τέχνης «Συμμορία του Ήλιου», που βρίσκεται στα Άνω Πετράλωνα (Δημοφώντος 136, 118 52) 

Τηλεφωνο επικοινωνίας για το Γυμναστικό παιχνίδι: 6943040645 


 

Λίγα λόγια για εμάς

 

Η Λιάνα Σταυρουλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα στις  12 Απριλίου 1983, κατάγεται από τη Κρήτη και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού  Αθηνών  ( ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα Taekwondo.  Αθλήτρια του Taekwondo  και κάτοχος μαύρης ζώνης. Πιστοποιημένη Personal Trainer   εγγεγραμμένη στην  Trx Suspension Training Hellas. Πιστοποιημένη βοηθός Πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό και από την European  Lifeguard  Academy. Πιστοποίηση από την Internation Fitness Congress  στην Αθλητριατρική και Τραυματολογία σε χώρους άθλησης.
Η πρώτη εμπειρία με τα παιδιά ξεκίνησε το 4/ 2006 ως προπονήτρια Taekwondo σε παιδιά ηλικίας 8-14 ετών.  Από το 2015 ως σήμερα συμμετέχει ενεργά στη Συμμορία του Ήλιου δημιουργώντας  παιδικό τμήμα ηλικίας 10- 15 ετών  όπου πραγματοποιείται δημιουργικό, ομαδικό γυμναστικό παιχνίδι.
Από  τον Σεπτέμβριο του 2017 ως σήμερα  συνεργάζεται  με την εταιρεία «Κιβωτός Παιδικών Υποθέσεων» όπου και συμμετείχε  στο summer camp Ιλίου 2017.  Μέσα από αυτή τη συνεργασία συμμετέχει  σε εκπαιδευτικά και περιβαλλοντικά προγράμματα των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, καθώς και σε  χορηγούμενες σχολικές αθλητικές εκδηλώσεις των δημοτικών και γυμνασίων και παιδικών σταθμών της Αττικής.