Παιχνίδι στη χώρα της μουσικής!
Παιχνίδι στη χώρα της μουσικής!
Παιχνίδι στη χώρα της μουσικής!

Παιχνίδι στη χώρα της μουσικής!

Μονοήμερο εργαστήριο μουσικοκινητικής για παιδιά 4-8 ετών.
Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, ώρα 11.00-13.00

Ένα διαδραστικό μουσικό ταξίδι στην ιστορία της μουσικής μέσα από το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι, το φιδάκι: από τον Μπετόβεν στη μουσική του Stevie Wonder και από τον Μότσαρτ στη μουσική των Beatles, κ.ά.

Το εργαστήρι αποτελεί μια πρώτη εισαγωγή των παιδιών στη μουσική πράξη και ακρόαση, μέσα από ευχάριστα παιχνίδια. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα πιο γνωστά είδη της μουσικής ιστορίας, εισάγονται στον κόσμο των μουσικών οργάνων της οργανογνωσίας και γνωρίζουν αντιπροσωπευτικές μουσικές του κόσμου. Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από μουσικά παιχνίδια και τραγούδια σε συνδυασμό με μουσικοκινητικές δραστηριότητες.
Κωδωνοκρουσίες, τυμπανοκρουσίες και οργανοκρουσίες θα δώσουν τον τόνο στην ενδιαφέρουσα αυτή ξενάγηση στον κόσμο της μουσικής!

 Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Εξίσου απαραίτητο είναι να φορέσεις άνετα ρούχα που δε σε νοιάζει αν λερωθούν!

Διάρκεια εργαστηρίου: 120' λεπτά
'Ωρες εργαστήριου: 11:00 - 13:00
Υπεύθυνη εργαστηρίου: Αλεξάνδρα Μπότη
Κόστος: 12 ευρώ
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχών: 6974828873
Πού: Συμμορία του Ήλιου, Δημοφώντος 136, Άνω Πετράλωνα, Αθήνα
www.symmoriatouiliou.gr

Λίγα λόγια για την συντονίστρια:
Η Αλεξάνδρα Μπότη είναι απόφοιτος της Διετούς Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης στη Μουσικοκινητική Αγωγή Orff (Σχολή Μωραΐτη, International Orff-Schulwerk Forum Salzburg) και πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών μουσικής. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικοθεραπείας, θεατρικού παιχνιδιού, δημιουργικού χορού, παιδαγωγικών και παιδαγωγικής ψυχολογίας. Διδάσκει μουσικοκινητική αγωγή σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και σε κέντρα στήριξης παιδιού με αυτισμό.
Συνεργάζεται ως μουσικός με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ. και την Sinfonietta Hellenica παίζοντας γαλλικό κόρνο. Εργάστηκε ως διευθύντρια παραγωγής στην τηλεόραση και το θέατρο, από το 2006, γράφει στίχους και μουσική. Είναι ταμίας του Ελληνικού Συλλόγου Μουσικοκινητικής Αγωγής, μέλος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής και ιδρυτικό μέλος του μουσικού σχήματος Τhe Cahorn Keys.